I&M2.1

Op dinsdag 26 mei is het programma I&M2.0 officieel afgesloten. Helaas was er door het drukke programma van deze middag geen tijd om uitgebreid ervaringen uit te wisselen. We zijn echter wel heel benieuwd  wat jullie ervan vonden. Mogelijk komt er daarom binnenkort nog een ‘poll’.  In de tussentijd kun je je opmerkingen natuurlijk kwijt als reactie op dit blog!

Als je door er door tijdgebrek nog niet aan toegekomen bent om alle onderdelen te volgen: geen probleem! Bovenaan de pagina, onder het tabblad ‘Programma‘ staan links naar alle onderdelen van I&M2.0. Je kunt dus op elk gewenst moment een onderdeel alsnog doen.

Het programma I&M2.0 is nu afgelopen, maar dit blog stopt niet! Vanaf vandaag kunnen alle deelnemers aan I&M2.0 berichten plaatsen op dit blog. Klik hiervoor rechtsbovenaan het scherm (onder Blogbeheer) op ‘Inloggen’ en log in met je WordPress-account.

Zo kan dit dé plaats zijn om elkaar op de hoogte te houden van ontwikkelingen die interessant zijn voor heel I&M – over Web2.0, de collectie, instructies, interessante bijeenkomsten en nog veel meer. Graag tot ziens dus op I&M2.0!

de I&M2.0-redactie:

Pieter Reeve
Marijke Niessen
Bianca Kramer

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in I&M2.0. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s