verhuizing LB/UBB deel 2

Het schiet lekker op allemaal. Ondanks het snikhete weer gaat de verhuizing gestaag door. Spaans is zonder grote moeite overgeplaatst, wat een goed vooruitzicht geeft op de echte joekels zoals LBKUN en LBGES. Achetr de info balie heb ik mijn eertse klant moeten vertellen dat zijn boek zich al in de nieuwbouw bevond en hij zich dus naar de uitleenbalie diende te vervoegen om het aan te vragen. Inmiddels is ook begonnen met de verhuizing van de collectie ‘Portugal’ zoals deze door de verhuizers is gedoopt. Die komt te staan in de oude leeszaal waar de kasten van donker hout zijn. Dat hout is bewerkt met lijnzaadolie en dat ruikt heerlijk!

De camera’s van RTV Utrecht zijn er vandaag ook om de verhuizing in beeld te brengen en dus kunnen we vanavond genieten van mooie beelden van de nieuwe UBB op de televisie.

Het is ook het vermelden waard dat de Index of Christian Art inmiddels een nieuwe plek heeft en de rest van het AV meteriaal verhuisd ook soepel. Dat zeg ik omdat ik Jos (die verantwoordelijk is) nog niet hardop heb horen klagen.

Later meer

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in I&M2.0. Bookmark de permalink .

2 reacties op verhuizing LB/UBB deel 2

  1. Bianca zegt:

    Leuk, is die uitzending van RTV Utrecht morgen ook online te bekijken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s