Waar zijn de oude muziek klanten gebleven?

Aan de balie vanmorgen kwam een klant vragen waar de collectie muziekwetenschap zich bevindt in de UBB. Op zich een hele normale vraag en eigenlijk is dat het punt niet. Het gaat erom dat het me deed realiseren dat ik sinds de verhuizing nooit meer gevraagd ben waar een bepaald stuk bladmuziek staat. Dat ligt dan volgens mij aan het feit dat de hobbyisten zijn verdwenen die vroeger kwamen kopieëren en dat nu niet meer kunnen.

Fijn, want die muziek stukken waren altijd lastig om te lokaliseren en die klanten waren ook over het algemeen vrij bot. Maar aan de andere kant was het ook altijd een uitdaging en gaf het een goed gevoel als ik het muziekstuk wél vond. Er zijn een hoop dingen veranderd in korte tijd in de binnenstad, dit is daar slechts een vboorbeeld van.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in I&M2.0. Bookmark de permalink .

Een reactie op Waar zijn de oude muziek klanten gebleven?

  1. anjabas zegt:

    Die muziekminnende bezoekers zijn er nog wel, heb ik aan de balie ervaren. Maar inderdaad minder: hebben ze al de weg gevonden ondanks het ontbreken van bewegwijziging of durven ze niet meer te vragen? Ik vind het in elk geval erg goed dat de drempel tot onze muziekcollectie verhoogd is. Door alleen te kunnen kopiëren als je een pasje (à 15 euro) laat maken, dragen deze externe gebruikers eindelijk bij aan de kosten van het bindwerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s