Kick Off Centraal Nederland Informatie Netwerk

Op donderdag 29 april in de namiddag vond de kick off plaats van het Centraal Nederland Informatie Netwerk (CNIN) bij Berenschot in Utrecht. Het initiatief is genomen door Jacqueline Hautus (Berenschot) en Frank Hendriks (NVB).
Je kunt de blog van het CNIN raadplegen voor meer informatie.

Er zijn al verschillenden regionale netwerken maar nu is ook de blinde vlek in het midden opgevuld. Er waren zo’n 35 vakgenoten naar de eerste bijeenkomst gehouden. Dat viel niet tegen. De bedoeling is naast het NVB congres en de bijeenkomsten van NVB afdelingen een plek te bieden waar informatie professionals elkaar kunnen ontmoeten. Een paar aardige inleidingen over actuele zaken, een informele borrel om bij te praten (netwerken heet dat tegenwoordig) en eventueel gezamenlijk te eten.
Peter Evers (NVB) hield een inleiding over het (succesvolle) Amsterdamse Informatie Netwerk. Meer als honderd leden. Daarna hield Henk van Ess (Voelspriet) een verhaal over zijn boek de Google Code (aanwezig in de UB Uithof). Hoe je slimmer kunt zoeken in Google door niet te zoeken maar te vinden door het antwoord al te voorspellen. Daarna het informele gedeelte met de borrel. Een kleine club is ook nog gaan eten in The Harbour Club.

Het was een geslaagde bijeenkomst. Het is de bedoeling om nog twee keer dit jaar bij elkaar te komen. Iedereen van harte welkom.

Huib Verhoeff

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in I&M2.0. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s