Over afvalbakken en een multi-tasking Huib

Onverwacht mag ik met Huib een dagje uit naar de informatiemarkt voor aanstaande bachelors in het architectonisch hoogstaande Educatorium.

Waar zou mijn stand zijn? Ik zie geen naam en geen standnummer op mijn A-4-tje.. Ik vraag het na bij het centrale informatiepunt waar ze het helaas ook niet weten. Ik volg een doek waar de tekst: Informatiemarkt Sociale Wetenschappen op staat, maar besluit voor de zekerheid toch Huib maar eens te bellen.  “Afdalen in de catacomben en dan bij de afvalbakken naar rechts”… dat klinkt veelbelovend. Daar drentelt Huib heen en weer, het karretje van Elly afladend. We leggen folders neer en prikken een doek, naar wat later een tafelkleed blijkt te zijn, aan de achterwand van onze stand. Mag eigenlijk niet, maar het is al gebeurd.

Huib stalt de speciaal door hem geprepareerde laptop uit, onder de jaloerse blikken van andere standhouders. Zij hebben wel een laptop, maar geen verbinding. Waar is de technische ondersteuning?

Huib helpt Odette met haar Windows 7 bestuurde machine….gelukt, hoewel de handleiding alleen voor windows NT is, en vervolgens helpt hij ook Marlijn van het Boswell instituut….. mislukt…… Haar speciaal voor de gelegenheid gehuurde laptop van SC-ICT heeft geen servicepack 2 of 3 erop dus helaas pindakaas:WIFI gaat niet lukken en de eigen( ja het bestaat nog) AV ondersteuning van het Educatorium Henny Ram heeft geen rechten deze te installeren. Na 3 uur (!) komt het SC-ICT, maar óók Henny met zijn eigen laptop die het wèl doet. Marlijn kan haar eigen site aan het publiek tonen.

In de pauze peuzelen Huib en ik ons broodje “besmeerd” op en ontvangen een sms van Anja Bastenhof die haar laptop met behulp van Frank Heinen ook aan de praat heeft. Jeroen stuurt een inspirerend mailtje over een mogelijk verfrissende aanpak voor een volgende keer en dat lijkt mij hoognodig gezien de magere belangstelling.

By the way.. er was toch ook nog een rondleiding in de UB, zo vroegen enkele bezoekers? Daar wisten wij niets van  en het schema van de informatiedagen geeft als lokatie: DIVERS aan…

Ik heb weer een hoop geleerd vandaag :-)

Advertenties

Over Paulien Wiersma

collection specialist medical sciences
Dit bericht werd geplaatst in I&M2.0. Bookmark de permalink .

Een reactie op Over afvalbakken en een multi-tasking Huib

  1. Leuk om zo snel te horen hoe de markt op de Uithof is gegaan. Alle verbeterpunten worden meegenomen, dus zijn alle verslagen zeer welkom. Overigens: dat de SSH rondleidingen verzorgt, stond ook in het document dat ik had rondgestuurd.
    Ik wist van een eerdere markt hoe vervelend dat ik als je niet afweet van rondleidingen: wat? rondleiding? in de bieb? de UB? O? waarom weet ik er niet van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s