Jan Maarten c.s.: onderzoek onder Utrechtse promovendi

De laatste aflevering  van de nieuwsbrief van het Centrum voor Onderwijs en Leren (ex-IVLOS) ging over promovendi, de Jan Maarten’s onder onze doelgroepen. In een serie items krijg je een mooi overzicht van wat op dit moment speelt voor die groep en wat voor ondersteuning ze al krijgen.

Bijzonder actueel en voor onze kennis van die groep van belang: er is pas een onderzoek gehouden onder 1500 Utrechtse promovendi. De resultaten worden momenteel nog geanalyseerd. Zeker nuttig om straks te kijken wat de resultaten ons leren over deze doelgroep en zijn behoeften.

“Het Centrum voor Onderwijs en Leren heeft in opdracht van de directie Onderwijs en Onderzoek een vragenlijst uitgezet onder alle promovendi van de Universiteit Utrecht. De directie O&O en het College van Bestuur willen graag weten hoe tevreden de promovendi zijn met hun onderzoeksvoorzieningen, de opleidingsmogelijkheden, de werkdruk en hun promotietraject in meer algemene zin. Hieraan hebben ruim 1500 promovendi meegewerkt door de vragenlijst in te vullen (een response van meer dan 50%). Op dit moment worden de resultaten geanalyseerd.”

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in I&M2.0. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s