LOOWI-bijeenkomst 11 mei a.s.

A.s. vrijdag (11 mei) is er weer een bijeenkomst van het LOOWI (Landelijk Overleg Onderwijs Wetenschappelijke Informatie), ditmaal bij de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Deze bijeenkomsten zijn altijd een mooie gelegenheid om een kijkje in de keuken te krijgen bij een andere instelling én een goed platform om onderling ervaringen uit te wisselen. Namens de UB zal Cora deze keer deelnemen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst kan elke instelling op de wiki van het LOOWI informatie plaatsen over nieuwe ontwikkelingen in het informatievaardigheden-onderwijs.  Zo is de informatie voor iedereen beschikbaar, ook na afloop van de bijeenkomst. Tijdens de vergadering kunnen vragen worden gesteld en kan e.e.a. nader toegelicht worden.

Twee oproepjes:

  1. Op de LOOWI-wiki heeft Kees Hopstaken voor de UB al een stukje geplaatst over LibGuides. Als er nog andere leuke ontwikkelingen zijn om te melden, kun je dat doorgeven aan bv. Kees of Bianca, dan zullen we het toevoegen
  2. Voor wie interesse heeft: lees de wiki-bijdragen eens door, zo krijg je een goed beeld van waar andere instellingen op dit moment mee bezig zijn!

 

Advertenties

Over Bianca Kramer

scholarly communication, Utrecht University Library
Dit bericht werd geplaatst in I&M2.0. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s